Прашкасти бои
Хотмелт
Фарбари и пиштоли
Останати производи

Добре дојдовте на нашата WEB страна

Веќе со години развиваме долгорочни односи со нашите клиенти, како на локалниот така и на меѓународниот пазар. Заедно дизајнираме иновативни решенија, а сепак остануваме флексибилни за предизвиците на пазарот.
Одржливите деловни практики се наш приоритет. Нашите клиенти го гарантираат успехот кој досега го постигнавме! Неотек високо ја цени вашата лојалност, поддршка и одговорност.

Адреса

ул. Гоце Делчев бр.56, 2400 Струмица, Северна Македонија

075 344 428 / 034 55 22 33

Пон-Пет: 09.00-17.00 Саб: 09.00-14.00

info@neotek.mk